Kako koji znak voli da putuje

 

ovan
OVAN
– Voli da putuje kolima, neobavezno, da stane gde hoće, da razgleda pejzaž, da ide na sportske trke, auto trke, da putuje sa familijom ili prijateljima, važnije mu je putovanje od samog odredišta.

 

bik
Bik –
Komformista koji ponese gomilu garderobe ili stvari koje mu uopšte nisu potrebne. Može da putuje kolima, ali ne i autobusom, samo da može da stane gde hoće. Najvažnije mu je da može usput da svraća u dobrim restoranima, da uživa u dobrom vinu, hrani. Uvek kasni dok se sprema na put.

blizanci
Blizanci –
U stanju su da se spreme za pet minuta ako treba, potrpaju bilo šta u torbu, uzmu pasoš.čekovnu kartu,i put pod noge. U svakom momentu su spremni da sve ostave, na brzinu organizuju poslove i krenu bilo na par dana ili na duže. Put je za njih avantura.

rak
Rak –
Važno im je da se ne maltretiraju na putu, da stignu na odredište što pre, avionom ili udobnim kolima. Nose gomilu stvari, žene uglavnom kozmetiku, lepu garderobu koju obično i ne stignu da obuku, a muškarci uglavnom jedne farmerke ili bermude, patike i dve majice. Njima je važno da tamo gde idu mogu da dobro jedu i da je udoban smeštaj.

lav
Lav-
Voli komfor i voli da zna tačno gde ide i koliko traje put. Važan mu je provod. Voli mondenska mesta i negde gde će biti dosta sveta sa kojima će moći da se druži. Uglavnom nešto zaboravi da ponese, i to nešto važno, vraća se više puta da uzme ono što je zaboravio.

devica
Devica –
Ne voli da se sprema na brzinu niti da je neko poziva u poslednji minut, to važi uglavnom za žene, dok muškarci, ako su pozvani negde gde vole da idu, spremni su za par minuta. Žene obavezno nose lekove, za „ne daj Bože”.

vaga
Vaga –
Navikla da putuje, uglavnom je organizovana i jednostavna, ne dozvoljava da je bilo šta iznenadi. Uvek ima spreman kofer ili torbu, šminku ili potrebnu garderobu. Vole udobna kola ili avion, da što pre stignu, po mogućstvu na neko otmeno odredište.


Škorpija –
Niko ne mora da je nagovara da treba da krene na put, spremna je da se sama organizuje, da sedne u kola i ode negde gde joj se ide. Ako je vozač, ne podnosi da joj saputnici bilo šta dobacuju, komentarišu ili je ometaju dok vozi.Često gunđa na putu, nezadovoljana smeštajem.

strelac
Strelac –
Pozovite ga da krene u Polineziju i biće spreman za pet minuta, bilo da se radi o muškarcu ili ženi, što dalje to bolje, ako treba i jedrenjakom, samo da je uzbudljivo i da ima šta novo da se doživi.Često nosi malu torbu, i dosta novca,a potrebne stvari kupi na licu mesta.

jarac
Jarac –
Muškarci vole da putuju ali su rasejani i ako im neko ne pomogne kod spremanja, pola stvari zaborave, ali se zbog toga ne uzbuđuju. Žene, se naprotiv nećkaju, da li da krenu ili ne, pakuju i raspakuju kofere, dok krenu svima se popnu na glavu. Ankentiraju sve prijatelje koji su bili u mestu u koje treba da putuju, da ih slučajno nešto ne iznenadi kada tamo stignu.

vodolija
Vodolija –
Obožava da putuje, i vlro je jednostavna. Nosi sve što joj je potrebno, ali ni u čemu ne preteruje. Vrlo brzo se organizuje, i krene gde na naumila. Najviše voli da putuje udvoje ili u društvu. Očekuje romansu na putovanjima.

ribe
Ribe –
U stanju su da putuju i same, samo da negde odu s motivacijom da se dobro odmore a obično im se više njih udvara na putovanjima, tako da se vrate bar sa nekom ljubavnom pričom. Vrlo često se ta poznanstva i avanture pretvore u pravu vezu.

Jasminka Holclajtner