Džoni Dep,naizgled netipični Blizanac

 

 Johnny-Depp-6

Džoni Dep , primer netipičnog Blizanca

Mnogi mu se dive, mnogi ga obožavaju, žene uzdišu za njim a on, da li je tipičan Blizanac ?

Nije jer su njegovi Merkur i Venera u Biku, Mesec u Jarcu a Uran, Mars i Pluton u Devici pa tako ima mnogo osobina zemljanih znakova ali I vatrenih zbog podznaka u Lavu i Jupitera u Ovnu. To je razlog zbog čega ćete teško moći da saznate bilo šta što ima veze sa njegovim ljubavnim životom. On je dostojanstven ali i te kako svestan kakav utisak ostavlja u javnosti a I kod suprotnog pola. Zbog podznaka u Lavu, naglašene prve astrološke kuće ličnosti i Jupitera u 9.astrološkoj kući inostranstva on pleni na prefinjen način.

Džoni Dep je Blizanac sa podznakom u Lavu – dobar aspect Sunca I Ascendenta-ose prve kuće ličnosti zbog čega je harmonična ličnost. Uran, planeta harizme na prvom stepenu Device ima odlike Ovna a Mars na trećem stepenu Device ima odlike Blizanaca pa je on u stvari vrlo harmonična kombinacija elementa vatre preko podznaka u Lavu, Urana I Meseca ( na 13.stepenu Jarca koji odgovara Ovnu) sa obeležjima Ovna pa je čak i Jupiter, planeta slave na stepenu koji odgovara Ovnu (inače u Ovnu) – 13.stepen.

Proglašavan je za najseksepilnjeg muškarca u istoriji filma više puta.

Više puta je bio u emotivnoj vezi sa predstavnicima znaka Jarca jer je njegov Saturn, vladalac Jarca jak u Vodoliji, znaku javnosti pa su i žene koje su mu bile značajne sve biti prisutne u javnosti.

U dugogodišnjoj vezi je sa Vanesom Paradi, modelom, glumicom i pevačicom i sa kojom je dobio ćerku 27. Maja 1999.

Bio je u braku sa Lori Allison, manje više anonimnom osobom, šminkerkom od 24.decembra 1983.- do 7.3.1986. koja je rođena 6.9.1957. Mesec u Jarcu u horoskopima muškaraca često daje sklonost ka ako ne starijim, svakako ozbiljnijim osobama. Njen Mars u Devici u u napetom aspektu sa njegovim Suncem nije mogao da omogući vezu na duži rok a kvadrat njenog Marsa i njegovom Meseca u Jarcu činio je nju veoma odgovornom i ozbiljnom u njegovim očima. Podznak Lav često stupi u brak mlad pa se to dogodilo i Džoni Depu. Gotovo nikakve sličnosti između njih dvoje nije bilo ali u vreme sklapanja braka Merkur, vladalac Blizanaca je bio iznad njegovog Meseca A Mars, planeta strasti slab u Vagi u dobrom aspektu sa njegovim Jupiterom. Mgouće da mu bilo veoma izazovna sama činjenica da je nečiji suprug jer je tada Mars bio u dobrom aspektu sa njegovim Suncem.

U vreme razvoda od nje, Saturn, Mars i Uran ( veoma težak stelijum u Strelcu) bili su u opoziciji sa njegovim Suncem a tranzitni Saturn u napetom aspektu sa njegovim Marsom i Plutonom i Džoni Dep se domogao slobode.

Njegove bivše devojke sa kojima je bio u vezi 3-4 godine su bile

Cherylin_Fen_-2Šerilin Fen, Vodolja, rođena 1.2.1965.koja je širokoj javnosti poznata po ulozi Odri Horn u seriji “Tvin Piks” iz devedesetih. S njom je bio u vezi od 1985.do 1988.

Raskinuli su kada su Saturn i Uran ušli u Jarca I napravili napet aspect sa njenim Marsom. Verovatno je razlog bila njena ambicija i posesivnost.

Prelepa crnka koju upoređuju sa Liz Tejlor nema ničeg sličnog sa njegovom sadašnjom suprugom Venesom Paradi niti sa Kejt Mos- plavušama niti sa Vinonom Rajder, crnkom.

Šerilin Fen ima kao i Džoni Dep Mars, Uran i Pluton u Devici zbog čega su se sreli na poslu ( na snimanju studentskog filma). Njeni Sunce I Mesec su nad njegovim Saturnom u Vodoliji zbog čega se on u nju zaljubio na prvi pogled a njen Crni Mesec Lilit ( fatalna žena) je nad njegovim Mesecom I ona u potpunosti odgovara njegovom tipu žene jer je i njen jak Jupiter u Biku u dobrom aspektu sa njegovim Mesecom

winona-ryder-2Vinona Rajder, rođena 29.10.1971. u 11 h je glumica, s kojom je bio u vezi od 1989.- 93.

Njen podznak u Strelcu je bio u dobrom aspektu sa njegovim podznakom u Lavu, njegovim Jupiterom u Ovnu i njegovim Saturnom u Vodoliji. Ona je znala kako da ga privuče jer ima mnogo obeležja vodenog znaka, tri planete ( Venera, Merkr I Sunce) u Škorpiji zbog čega je njen mentalni sklop škorpionski sa obeležjima Riba jer je u tom znaku Mesec. Ona njega verovatno nije lako prebolela jer je njen asteroid Kiron uz tačku Fortune u Ovnu u blizini njegovog Jupitera i ona je njega doživljavala verovatno kao fatalnu ljubav.

Ipak, njen Mars ( tip muškarca koji joj se dopada) u Vodoliji iznad njegovog Saturna u lošem aspektu sa njenim Neptunom u Strelcu I Venerom u Škorpiji činio ju je nesigurnom i željnom pažnje. Raskinuli su u vreme kada je tranzitni Saturn ( veza u krizi ) prelazio preko njegovog Saturna i njenog Marsa i njih dvoje nisu imali više razumevanja jedno za drugo.

Tada je za njega bila interesantna
kate_moss Kejt Mos, manekenka, rođena 16.1.1974.godine s kojom je bio u vezi od 1994.- 98. Ona je verovatno unela mnogo radosti u život Džonija Depa ako ništa drugo onda je bar u početku bio znatiželjan da je bolje upozna jer je njen Mesec u tajanstvenoj Škorpiji u dobrom aspektu sa njegovim Plutonom u Devici pa je on verovatno bio opsednut željom da je “pročita”. Njen Jupiter iznad njegovog Saturna doneo mu je osećaj egzaltiranosti i to je ono što mu je bilo potrebno posle veze sa Vinonom. Njena Venera ( emocije, ljubav) koja je u opoziciji sa njegovim Ascendentom učinila ju je veoma zanimljivom utoliko pre što je i njen Crni Mesec Lilit ( erotska moć) na prvim stepenima Jarca u dobrom aspektu sa njegovim Marsom. Između njih dvoje je morala postojati jaka erotska veza jer je i njen Neptun ( zanos) bio u dobrom aspektu sa njegovim podznakom.

Raskinuli su u vreme kada je Uran ( raskid) došao iznad njene Venere ( nestrpljenje, ekscentrično ponašanje) u opoziciji sa njegovim Ascendentom-podznakom.

Vanessa-Paradis-2Vanesa Paradi, rođena 22.12.1972. ima jakog Marsa u Škorpiji a njen Crni Mesec Lilit u Strelcu je u dobrom aspektu sa njegovim Ascendentom. Njen Jupiter ( kod žena može značiti trudnoću) iznad njegovog Meseca pa je ona ta s kojom ima dete. Ona ima Mesec u Raku što savršeno odgovara muškarcu koji ima podznak u Lavu, daje mu osećaj da je “glavni” a uz to je uz njegov Severni Mesečev čvor- karmički zadatak. Njih dvoje su morali da se sretnu. Njeno Sunce je takođe iznad njegovog Meseca u Jarcu a mnogo planeta u Strelcu podržavaju zastupljen element vatre u njegovom horoskopu.

Šta je tipično za Blizanca u slučaju Džonija Depa ? Upravo je to buran emotivni život. Ništa netipično za glumce ali on sa podznakom u Lavu teško da je mogao da se zadrži samo na jednoj-dve partnerke. Tipičan je njegov izgled dečaka-intelektualca-viteški tip muškarca koji ženama imponuje.

J.Holclajtner

Photos copyright by

http://www.celebrityring.info
http://www.nndb.com
http://celebsalon.sheknows.com
http://www.musicrooms.net/s
http://www.makeupbag.net