Izabel Adjani – Rak sa burnim ljubavnim životom

Isabelle-Adjani_3Jedna od najlepših glumica, i u zrelim godinama, lepotica

Njeno pravo ime je Izabel Jasmin Adjani jer joj je otac Alžirac majka Nemica. Dobitnica brojnih filmskih nagrada, često je igrala neshaćene žene, psihički nestabilne, dobijala je teške, zahtevne uloge. Između ostalog igrala je u filmu „Priča o Adeli H“ „Stanar“, „Violet i Fransoa“, „Vozač“, „Sestre Bronte“, „Jedno užasno leto“, „Metro“, „Ištar“, „Kraljica Margo“ „Opsednutnost“, „Mamut“ i ubrojnim drugim. Izdala je tiražan album 1983.

Jedna od najlepših glumica, Izabel Ađani, koja podseća na Sofi Marso i Moniku Beluči rođena je 27.6.1955. u 1 h u Parizu

Malo ko može da pretpostavi da je ova žena nežne lepote rođena sa podznakom u energičnom Ovnu. Nije čudno što je odrasla u Nemačkoj, zemlji koja je pod uticajem Marsa i znaka Ovna. Mars je kod nje skiren na 20.stepenu Raka koji odgovara Škorpiji a inače je u tzv.padu, prividno slab ali uz takođe slabog Urana u Raku čin je harizmatičnom. Njen Mars je tako u stvari veoma jak ali u Škorpiji je veliki deo njene astrološke kuće partnerskih odnosa zbog čega se ona razvela, imala brojne veze i burne raskide.
 Izabel_Adjani_natal_chart_2 Natalna karta otkriva mnogo toga o njoj

Odlična pozicija Jupitera na 2.stepenu Lava znači da je ona sposobna da zaradi preko posla kojim se bavi i da joj taj posao ( 2.stepen-posao, novac) donosi veliku popluarnost i slavu ( u Lavu) .

Mars kao vladalac njene ličnosti i celog horoskopa u opoziciji sa tačkom Fortune u Jarcu zbog čega je za nju njena karijera ( Fortuna u astrološkoj kući karijere ) bila veoma bitna.
Bruno Bruno Najtan kao mlad

Sa režiserom Bruno Najtanom rođenim 28.8.1945. bila je u braku i ima sina, rođenog 1979. koji je muzičar.Brak nije mogao da opstane jer je on bio veoma posesivan. Njegovi Saturn i Venera ( težak aspekt-ukazuje na ambicioznu zahtevnu partnerku i njegovo razočranje) iznad njenog Marsa i Urana ( bes, ljutnja, impulsivnost) je previše naporan uzajamni aspekt da bi oni opstali kao par. Ipak, ona je bila veoma zaljubljena u njega jer su njegovi Jupiter i Neptun ( zanos) iznad njenog Meseca ( materinstvo) a njegov Mesec je u njenoj prvoj astrološkoj kući ličnosti.

Woren_Biti Voren Biti, čuveni zavodnik na koga ni Izabel Ađani nije ostala ravnodušna

U emotivnoj vezi je bila sa Voren Bitijem od 1986.- 1987.

Ovaj najveći zavodnik američkog filma, Ovan, ima podznak u Devici u blizini njenog Meseca. Njegov Saturn ( svojeglavost, zahtevnost) je pao u njenu 12. astrološku kuću tuge gde se nalazi i njegovo Sunce pa on nije baš bio spreman da se previše angažuje u toj vezi. Njen Saturn u Škorpiji koji je čini veoma posesivnom iznad njegovog Meseca i Lliita ( ljubomora, harizmatičnost) činio je ovu vezu prilično teškom, posebno za njega koji je osećao s njene strane veliki pritisak. Ona je bila zahtevna a on sa Venerom i Uranom ( seksepil) u njenoj prvoj kući ličnosti činio je sve da ona uživa pored njega, međutim, kada je Jupiter ( burne emocije ) prelazio preko njegovog Sunca i njenog Ascendenta- podznaka, oboje su želeli da potisnu onog drugog. Ego i jednog i drugog je izbio u prvi plan i veza se prekinula.

Sa engleskim glumcem Danijel Dej Luisom rođenim 29.4.1957 bila je u emotivnoj vezi imaju sina, rođenog 1995. Živeli su u Njujorku od 1989.- 1995.

daniel-day-lewis Danijel Dej Luis, sličan lik prvom suprugu Izabel Ađani 

Danijel ima konjukciju Meseca, Sunca i Venere u Biku što ukazuje na vezu sa lepom ženom. Njegova supruga Rebeka Miler, ćerka američkog pisca Artura Milera koji je u prvom braku bio oženjen sa Merlin Monro fizički liči na Izabel Ađani. Ima plave oči i tamnu kosu i ona je po majci Nemica.
Rebecca_Miller_7 Rebeka Miler, glumica koja je zamenila Izabel Ađani u životu Danijel Dej Luisa 

Mars ( muževnost, energija) u horoskopu Danijel Dej Luisa je na 26.stepnu Blizanaca blizu Merkura ( mentalno stanje, rasprave) u horoskopu Izabel. Ova konjukcija inače ukazuje na mogućnost da njih dvoje imaju zajedničko dete što i jeste slučaj. Njegov Uran iznad njenog Jupitera u njenoj 5. astrološkoj kući dece i ljubavi u blizii njenog Urana govori o vanbračnom detetu ( kad god je umešan Uran) o čemu govori i konjukcija njegovog Jupitera u Devici i njenog Meseca u Vagi.

Ona sa Mesecom u Vagi previše drži do sebe i kvadrat, napet aspekt, između njenog Meseca i njegovog Marsa je slutio na raskid. Njegov Severni Mesečev čvor iznad njenog Saturna u astrološkoj kući braka znači da je on podržavao njenu karijeru ali je i bio ljubomoran i često odsutan jer je njegov Saturn u njenoj 8. astrološkoj kući posesivnosti.

Napet aspekt između njenog Meseca u Vagi i Sunca u Raku ukazuje na nervozu i nestrpljenje jer se oba svetla nalaze u astrološkim kućama mentalnog stanja.

Kako ona ima Neptuna ( nestalnost, zablude, pogrešne odluke, zaljubljivost) i Saturna ( stariji partneri) u astrološkoj kući braka svi muževi i partneri sa kojima je živela su bili stariji od nje.

Do raskida je došlo kada je Saturn ušao u znak Riba u njeno astološko polje odricanja i tajni a Jupiter prelazio preko Strelca. On se verovatno zaljubio u sadašnju suprugu Rebeku dok je još bio u vezi sa Izabel.
jJean_Michele_Jare Žan Mišel Žar – fizička sličnost sa Danijel Dej Luisom 

Sa Žan Mišel Žarom rođenim 24.8.1949. francuskim kompozitorom živela je od 2002.- 2004.

Ni ova veza nije imala perspektivu iako je počela strasno. Njegov podznak u Lavu kompatibilan sa njenim u Ovnu- dva vatrena temperamenta ali on je kao ličnost bio jači. Bili su u vezi dve godine a pre nje je bio sa takođe poznatom glumicom Šarlotom Rempling u vezi .Njegovo Sunce iznad njenog Plutona značilo je fatalan susret i možda je želela brak sa njim, bar na početku.Njegov Mesec na njenom Ascendentu takođe je ukazivao na uzajamnu privlačnost ali i na promenljivo raspoloženje. I on je nju napustio najverovatnije zbog An Parijo, glumicom koja je takođe ličila na nju. Svi njeni partneri su birali partnerke koje na neki način liče jedna na drugu i svi su vrlo brzo nakon veze sa njom ulazili u vezu ili brak sa partnerkom koja je ličila na nju. Kao što se Danijel Dej Luis oženio nakon nje ćerkom slavnog američkog pisca tako se i Žan Mišel Žar oženio bivšom suprugom čuvenog francuskog scenariste i režisera Lik Besona koji je nakon razvoda da An Parijo bio u braku sa Milom Jovivć.
An_Parijo An Parijo, glumica koju je zamenio Izabel Ađani 

Izabel Ađani i Žan Mišel Žar su se rastali kada je Saturn došao na vrh njene astrološke kuće doma i ona je ponovo ostala sama.

Teško da Izabel može da se skrasi u nekom braku kada je njena Venera, ( ljubav, svest o sebi) u nestalnim Blizancima i u opoziji sa Lilitom ( druge žene, suparnice) u astrološkoj kući posesivnosti i raskida pa ona moguće i nesvesno gura od sebe one do kojih joj je stalo.

J.Holclajtner