Mesečni numerološki horoskop

Ovo je mesec pod uticajem broja 12 i 3. Godišnja Osmica pod uticajem Marsa i donekle Saturna daje ozbiljnost svemu što radite ma koji da ste broj a broj 12 govori o potrebi da se nešto završi i da se krene dalje sa mnogo entuziazma. Trojka je pod uticajem Jupitera i onda mnogima donosi osećanje moralne pobede i mogućnost ostvarenja želja i planova koji se odnose na novac i na putovanja.

Koji je vaš broj? Bioritamski – saberite dat

JEDINICA

U mesecu koji je pod uticajem Jupitera morate naučiti kako da kontrolišete svoje emocije i svoje reakcije na sve što vam se ne dopada jer ste veoma egzaltiran i ako se ne budu stvorile okolnosti koje vam omogućavaju da se istaknete u poslu kako vi to planirate,možete biti suočeni sa brojnim razočarenjima. Od 20.-29. postajete mnogo tolerantniji po mnogim pitanjima i tada možete doživeti prijatna iznenađenja na ljubavnom planu.Krajem meseca postajete buntovni i pokazujete želju za putovanjima.


 

DVOJKA

Opseda vas pomisao da biste mogli napraviti neki dobar poslovni potez i da bi bilo dobro da se više posvetite karijeri.Nemojte ulaziti ni u kakve rasprave po nekim pitanima koja vas trenutno ne interesuju samo da biste nekome pomogli jer možete ispasti naivni i biti na neki način žrtva prevare.Pokušavate da se dogovorite sa nekom Četvorkom koja pokazuje priličnu rigidnost u svemu i možda želi da vas ograniči u vašim poduhvatima jer strepi da ne napravite grešku.


TROJKA

U mesecu Trojke koju ste dobili od tri Dvojke ( snaga Meseca) i dve Četvorke ( snaga Saturna) izrzito ste ambiciozni i želite da uradite sve ono što te planirali. Vaš optimizam prati i velika upornost i iskrena emocija da to što radite možete da monetizujete.Potrebno je da se drugačije postavite prema Dvojkama koje očekuju od vas više pažnje jer možete biti previše preokuprani svojim ličnim ambicijama,ne obraćajući mnogo pažnje na tuđa osećanja. Moguć je ljubavna romansa negde na putu.


ČETVORKA

Ponašate se neuobičajeno buntovno i prilično ste nestrpljivi. Možete dobiti ponudu da se priključite nekom timu saradnika negde u inostranstu ili onima koji rade za strance.Pokušavate da sredite neke prilično komplikovane odnose sa onima koji su vam dragi i trudite se da im date na znanje da niste spremni baš sve da tolerišete. U periodu od 20.-29. mogući su neočekivani dobici sa više strana. Dobro se slažete sa neparnm brojevima.


PETICA

Novac vam je prioritet ali ne umete da ga štedite nego se bavite razmišljanjima o tome kako bi trebalo da ga uvećate ulažući u neke nove poslove ili možda baveći se berzanskm poslovima.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o saradnji sa jednom Dvojkom koja je prema vama izuzetno tolerantna.Nemojte se previše nervirati ako se situaija ne bude odvijala kako ste planirali posebno između 20.-29. jedna Jedinica se može pokazati kao nedovoljno strpljiva.


ŠESTICA

Mnogi misle da ste tendenciono tajanstveni  i da prikrivate neka osećanja koja ne želite da otkrijete pred drugima. Moguće da mislite da ste u potčinjenom položaju kada se radi o hijerarhiji na poslu jer ste pod uticajem Devetke i mislite da je došlo vreme da završite započete poslove i dobijete status koji vam pripada ali prihvatate to ili mislite da nemate snage da se borite. Možda je potrebno da razmislite da li je to pravi način na koji reagujete na ono što vam se dešava.Ako ste dugo u nekoj vrsti izolacije, depresije ili nesgirugnosti u sebe bilo bi potrebno da razmislite da se niste previše potrošili na pogrešne stvari, pogrešne ljude ili ste imali pogrešan pristup problemima.


SEDMICA

U mesecu ste Jedinice pod nagom Sunca i Jupitera. Vaš Uran vam daje sposobnost da se snađete u svakoj situaciji. Sposobni ste da uradite sve što ste smislili, pomalo možete biti naporni u radu sa ženama, volite da dominirate. Predstavljate autoritite za saradnike, u duši ste nemirni i volite da putujete. Ipak, svoje dužnosti stavljate na prvo mesto, mnogo više na poslu nego u domu. U ljubavnim vezama ste postojani, sve dok se situacija odvija kako vi želite. Niste neverni ali imate specifičan ukus kada su žene u pitanju, uglavnom birate one koje su popustljive.


OSMICA

Pod uticajem Jupitera planete slave i bogatstva vi ste u mesecu Dvojke pod uticajem Meseca što govori o velikim mogućnotima kada se radi o sticanju nova. Sposobni ste da donosite važne odluke, da rizikujete. U podjednakoj meri vreme volite i da se bavite nečim, volite umetnost, slikarstvo, muziku, film, ali i da uživate. Volite da putujete. Želja će vam se ostvariti ako budete realni i popustljivi ako ne budete skloni konfliktima. Vaša nervoza traje kratko.Energični ste i komunikativni. Najvažnije vam je da imate solidan krug prijatelja i saradnica. Vi uvek imate kome da se obratite za pomoć. Uvek nalazite rešenje za sve. U svojoj porodici osećate zaštićenost čak iako često namećete svoje stavove i izazivate nesuglasice.


DEVETKA

U mesecu ste Trojke i planirate velika putovanja, grandiozne poslove.Morate naučiti da u nečemu popuštate, da budete diplomata a ne samo energični. Brojevi Dva i Sedam vas čine spremnim da se upustite u avanturu kako na poslovnom tako i na privatnom planu ali snaga Plutona vaše planete vas opominje da biste se mogli osećati promašenim, napuštenim i nedovoljno mudrim. Bolje razmislite šta je  za vas najbolje i potražite savet nekog mudrog nego što sami pokušavate da nađete izlaz iz problema. U ljubavi je potrebno mnogo taktiziranja da ne biste ostali sami.