Godišnji horoskop ljubavnih asteroida za 2018.

 

OVAN ( 21.3.- 19.4.)

Vaš znak postaje aktivan od samog početka godine jer je Kupidon u vašem znaku i on će ići preko prvih šest znakova Zodijaka, do kraja godine stiže na kraj Device tako da ćete vi biti ona strana koja se trudi da osvoji osobu koja joj je draga.Osobe koje vas mogu intrigirati su Škorpija, Strelac,Jarac ili Vodolija, moguće i Ribe jer će preko ovih znakova tranzitirati Amor, Psiha, Karma i vi godinu završavate sa Amorom na početku vašeg znaka.Eros počeinje iz Jarca u januaru da bi do ecembra stigao do Blizanca, prelazeći preko vašeg znaka od kraja maja do polovine jula. Amor će dugo boraviti u vašem znaku i vi ćete u stvari cele godine biti pod dobrim utiajem ljubavnih asteroida a Karma će gotovo cele godine tranzitirati prek polja inostranstva da bi krajem godine ušla u Jarca. Ovo ukazuje na mogućnost emotivne veze sa nekim ko živi u inostranstvu ili na stranca kao potencijalnog ljubavnog partnera.Psiha će takođe biti najviše pola znaka ili malo više razlike od Karme donoseći vam osećanje  da je ta neka osoba koju ćete možda upoznati na nekom putu ili koja ima veze sa strancima ona koja je vaša „sudbina.“


BIK ( 20.4.-21.5.)

Početkom godine vaš znak je pod uticajem Erosa iz Jarca zbog čega vas ovaj znak može zaintrigirati ali takođe postoji mogućnost i tajne veze sa Ovnom jer je Kupidon u ovom znaku a tokom proleća prelaziće preko vašeg polja ličnosti i može vas osvojiti osoba koja možda nije slobodna. Partnerski odnosi na poslu su veliki izazov jer će Karma svojom pozicijom donositi mogućnost čestih susreta sa nekim ko nije slobodan a ko će želeti vezu sa vama.Asteroid Lust ( požuda) u martu i aprilu donosi mogućnost strastvene veze sa nekim koga ćete upoznati na poslu a pozicija Psihe i Karme upućuje na moguć flert na nekom putu u inostranstvu ili sa osobom koja je jedno vreme boravila u inostranstvu. Tranzit Psihe preko Škorpije do početka oktobra govori o mogućoj strastenoj vezi sa predstavnikom ovog znaka.Tokom leta je prenaglašeno polje tajnih ljubavi donoseći vam mogućnost romanse sa nekim vatrenim znakom.


BLIZANCI ( 22.5.- 21.6.)

Započinjete godinu da Aurom u vašem znaku što znači da će okolina primećivati koliko zračite, utoliko pre jer je Crni Mesec Lilit u polju erotike i donosi mogućnost veze sa tamnokosoom osobom ili sa nekom veoma uspešnom i to će se nastaviti tokom godine jer će negde u junu u toku vladavine vašeg znaka Lilit biti u konjunkciji sa Plutonom,dajući vam neverovatnu harizmatičnost, posebno ako ste poslovan tip Blizanaca. Neko s kim ćete tek uspostovati poslovne kontakte. Tokom leta i početkom jeseni Karma donosi u vaš život osobu koja ima veze sa inostrantvom. To je karakteristično za sve znake ali za vaš naročito jer je kod vas u polju partnerskih odnosa.Moguća je veza sa izuzetno ambicioznom osobom.


RAK ( 22.6.- 22.7.)

Kupidon će ući u vaš znak krajem maja donoseći možda romansu sa jednim Ovnom ili sa nekim Jarcem. Delovaćete zanosno na Ribe i Jarca, moguće i na Škorpiju.Amor u konjunkciji sa Uranom može doneti tokom leta i početkom jeseni  vezu sa osobom sa kojom ćete imati prijateljski odnos ili poslovno-kolegijalni a ona će vam se u stvari udvarati. Crni Mesec Lilit, donosi jaku erotsku privlačnost prema Škorpiji ili Jarcu.Crni Mesec Lilit početkom avgusta ulazi u vaše polje erotike i u konjunkciji sa Marsom donosi mogućnost započinjanja veze sa nekim Ovnom, Jarcem ili Škorpojom sa veoma burnim strastvenim početkom.Tranzit Karme preko Škorpije sve do početka oktobra donosi mogućnost veze sa predstavnikom ovog znaka jer ćete ga smatrati fatalnim i sudbinskim tako da je moguće da mu nećete odoleti čak iako to budete želeli.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

Vaš znak je cele godine pod velikim uticajem ljubavnih asteroida. Početak godine obeležava tranzit Kupidona koji iz Ovna kreće ka vašem znaku i donosi brojne pozive za izlaske, udvarače a Karma je većim delom godine u petom polju ljubavi, Psiha blizu nje. Ovo bi moglo nagovestiti da ćete imati veliku potrebu za razumevanjem i da ćete ga verovatno naći u vidu poznanstva sa nekim ko je sličnog mentalnog sklopa kao i vi. Mars u konjunkciji sa Crnim Mesecom Lilitom u avgustu donosi snažen emocije prema Jarcu, Vodoliji, Ovnu ili nekom drugom Lavu. Asteroid Kiron u Ovnu  u koji ulazi sredinom aprila može doneti sećanja na drugu značajnu ljubav i na mogućnost susreta, obnove veze sa tom osobom, naročito ako ste oboje slobodni.


DEVICA ( 24.9.-22.10.)

Vaš znak će se rasteretiti nekog osećanja krivice u pogldu partnera ali za to nećete biti zaslužni vi nego partner jer će Kiron, koji daje osećanje krivice i kompleks niže vrednsti izaći iz polja partnerskih odnosa i ući će u Ovna. Partner će na neki način sam uspeti da se oslobodi nekih svojih strahova, nesigurnosti i kompleksa ne zbog vašeg ponašanja nego zbog postignutih rezultata na poslu što će ga učiniti sigurnim u sebe. Crni Mesec Lilit u Jarcu i Vodoliji donosi strastvena osećanja prema jednoj ambicioznoj osobi a Karma i Psiha donose mogućnost čestih susreta sa nekim ko će biti sklon da sa vama iskreno o svemu razgovara, bilo da se radi o njegovim ili vašim ljubavnim problemima.


VAGA (23.9.- 22.10.)

Godinu započinjete u dobrom raspoloženju ma kakav da vam je status jer ste svesni da ste omiljeni u društvu. Kupidon u Ovnu donosi udvaranje osobe koja neće odustati od vas čak iako vi budete dali na znanje da niste zainteresovani. Postojaće neko ko će vas na fini način uvek podsećati na svoja osećanja prema vama. Crni Mesec Lilit vas prilično opterećuje tranztom preko Saturna i Plutona i verovatno ćete imati veću potrebu za privatnošću a imaćete utisak da se mnogi mešaju u vaš ljubavni život. Od avgusta Crni Mesec Lilit i Mars u Vodoliji donose mogućnost strastvene veze sa predstavnikom ovog znaka. Ako ste slobodni, verovatno predstoji nova veza koja će za vas biti veoma značajna.Karma u Strelcu donosi susret na putu, najverovatnije negde u inostranstvu.


ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11.)

Karma vrlo brzo napušta vaš znak pošto je dugo boravila u njemu tokom prošle godine i dogodilo se mnogo toga što je jednostavno moralo da biste shvatili mnogo toga i cele godine boravi u polju posla tako da vi možda nećete ni imati mnogo volje da se bavite ljubavnim životom koliko svojom karijerom i poslom. Od polovine februara Amor ulazi u peto polje ljubavi i donosi mogućnost romantične veze sa lekarom, sportistom ili umetnikom.U drugoj polovini juna i jula moguća je romansa , naročito ako tada budete išli na odmor, odgovaraće vam pozicija Kupidona u Raku, imaćete prilike da doživite nešto romantično sa osobom koja je sličnog senzibiliteta vašem.Tokom leta i jeseni moguća je romansa sa Rakom,Devicom ili Ribama. Ipak, bićete prilično izbirljivi i nepoverljivi prema nekom novom poznanstvu, naročito ako ste dugo slobodni.


STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Vaš znak je izuzetno naglašen tokom ove godine. Karma ulazi u vaš znak već na početku godine i čini vas spremnim da napravite značajnu promenu u svom životu a Kupidon u Ovnu i zatim do kraja godine prelazi preko astroloških kuća ljubavi, posla i putovanja može doneti neku ljubav na putu. Crni Mesec Lilit će doneti interesantne susrete na poslu sa osobama koje su izuzetno ambiciozne i harizmatične a neki Strelci će zbog konjunkcije Lilita sa Plutonom i jedno vreme s Marsom moći da dožive obnavljanje veze sa nekadašnjim partnerom. Moguće da se radi o osobi iz vaše rane mladosti.Psiha, sve vreme u polju tajnih ljubavi u Škorpiji uz Jupiter koji vlada vašim znakom može vas činiti prilično nesigurnim po mnogim pitanjima, posebno kada se radi o utisku koji ostavljate na druge. Kada Jupiter bude ušao u vaš znak 8. novembra Psiha će već biti u prvoj kući ličnosti čineći vas mnogo sigurnijim u sebe.


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Jupiter je sve vreme uz asteroid Psihu u Škorpiji donoseći mogućnost veze sa osobom koju smatrate prijateljem a koja ima veze sa inostranstvom. Ako često putujete, moguća je romansa na putu a posle 8.oktobra i tajna veza sa jednim Strelcem, Ribama, Ovnom. Crni Mesec Lilit prelazi preko Vašeg znaka sve do jeseni i čini vas u očima drugih izuzetno atraktivnim a  kako će u blizini Lilita boraviti i  Mars i Pluton, muškarci će osvajati  dame na tipično džentlmenski način a dame Jarci će biti sklone da se vezuju za osobe koje nose neku vrstu uniforme na radu.Kupidon u svom tranzitu donosi mogućnost romantične veze sa Ovom, Bikom, Rakom ili Lavom. Karma donosi tajnu ljubav sa strancem.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Psiha uz Jupiter u Škorpiji može označiti vašu opsednutost karijerom ili partnera koji mnogo polaže na vašu društvenu reputaciju. Tek od oktobra ovaj asteroid će rasteretiti vaše polje karijere i porodice i vi ćete verovatno, ako ste slobodni, naći sigurnost uz nekog ko vam je veoma drag i veza će početi manje-više u tajnosti ili kao prijateljstvo. Početkom godine Kupidon u Ovnu donosi prijatne momente sa predstavnikom ovog znaka a Karma u Strelcu čini vas sklonim da vezu pretvarate u prijateljsku pre nego u ljubavnu. Međutim polje tajnih ljubavi je izuzetno naglašeno sve do septembra a tada Crni Mesec Lilit ulazi u konjunkciji sa Marsom u vaš znak i do kraja godine možete obnoviti vezu sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom


RIBE ( 20.2.-19.3.)

Vaš znak napušta astereoid Kiron sredinom aprila i vi ćete biti rasterećni osećanja krivice ili ćete imati utisak da se nešto veoma značajno dešava u vašem životu čemu će doprineti i tranzit asteroida Karme preko Škorpije. Imate način da sredite svoj život uz pomoć jednog Raka ili Jarca jer će Crni Mesec Lilit boraviti u ovom znaku veći deo godine donoseći mogućnost da budete u vezi sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Kupidon će prelaziti preko polja posla početkom godine  i vi ćete sve do proleća možda razmišljati da li da se upusite u vezu sa osobom koju poznajete preko posla ili da kontaktirate jednog Raka ili Škorpiju. Ako budete slobodni, pred kraj godine možete upoznati Strelca preko posla koji će vas veoma zaintrigirati zbog tranzita Karme preko ovog znaka.