Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Vodolija

Uran, vladalac vašeg znaka sprema se da napusti Ovna što će se dogoditi posle sedam godina od sredine maja do oktobra i vi ćete imati utisak da se nešto značajno menja u vašem životu. Bićete spremni da se maksimalno potrudite da neke vaše ideje zažive jer će u vašem znaku dugo boraviti Mars,planeta akcije, vladalac vašeg astrološkog polja intelekta, biznisa i karijere. Kao planeta koja ima velikog uticaja na vaše polje podsvesti i neprijatelja, možete pomisliti da vam nisu baš svi naklonjeni i da mnogi žele da vas spreče da ostvarite svoje ciljee. Jako polje nesvesnost, podsvesti i intuicije sa Plutonom i ojačano tranzitnim Saturnom od kraja decembra omogući će vam da na vreme shatite ko su vam neprijatelji i čega treba da se čuvate.

U toku ove godine može vam se ostvariti želja da obnovite saradnju sa osobama sa kojima ste nekada radili, moguće da se radi o strancima.

Pozicija Jupitera u Škorpiji vam donosi mogunost sticanja velikog novca, posebno preko rada sa osobama koje žive podalje od vašeg mesta, najverovatnije u inostranstvu. Od 26.januara do 17.marta, Mars će biti u vašem astrološkom polju javnosti i tada nastupa odličan period za rad sa strancima, ali nešto komplikovaniji za one koji posluju sa nemačkim jezičkim područjem. U periodu od 23 marta do 16. aprila jedan Ovan, Bik, Vaga ili Ribe mogu vas nagovarati da pristanete na „sjajan“ projekat, budite oprezni, jer možete imati problema u radu sa njima. Preko astrološkog polja karijere prelaziće Jupiter sve do 8.novembra,a vlada poljem javnosti i poljem posla i nova i vi ćete imati sjajnu priliku da nešto zaradite, čak mnogo više nego što planirate.

Tranzit Marsa i Saturna ima velikog uticaja na vas u pogledu rešavanja nekih ključnih problema koji se mogu odnositi na vaš stambeni prostor.Može planirati kupovinu vikendice ili se preseliti u neko drugo mesto, kupiti kuću i poželeti da odete da živite van brada.

Naporan period od kraja aprila do početka juna kada ćete hteli ne hteli morati da pristante na nešto što i ne mora da bude tako loše kako vam se može učiniti. Od sredine marta do sredine jula ipak ćete se potruditi da uradite što je moguće više na poslovnom planu i to je povoljan period a zatim od kraja juna do početka avgusta nastupa naporan period u toku koga ćete imati potrebu da se mnogo energičnije borite za svoje mesto pod suncem a us tvari tada bi bilo najbolje da odete na odmor. Sredina avgusta je kritična za one koji žele da po svaku cenu urade nešto što im neće doneti uspeh mogući su konflikti sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom sve do početka avgusta.

Jesen može doneti obnovu poslovnih veza sa velikim firmama, saradnju sa Bikovima, Vagama i Ribama. Daćete sve od sebe da tokom jeseni obnovite saradnju sa prilično teškim za pregovore saradnicima iz inostranstva ali će tranzit Jupitera preko Strelca koji počinje 8.novembra doneti mnogo toga interesantnog i olakšavajućeg. U finansijskom pogledu i pored raznih turbulentnih perioda možete računati na sigurnost i na redovne prihode čak i ako ste privatnik koji nije zadovoljan svojim poslovanjem. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji u saradnji sa Jarcem, drugom Vodolijom ili Strelcem. Vaga vam može biti dobar saradnik ali vi nećete imati velikog poverenja u nju jer vam se može činiti nestalnom.

J.Holcljatner